Shop Mobile More Submit  Join Login
IMPROVEMENT - 20 YEARS by Ryryna IMPROVEMENT - 20 YEARS by Ryryna

I've been wanting to do something like this for a great while but never had enough material for it, but after scanning +60 drawings that I managed to find after looting zillions of files... oh boy, I wish I never wanted to do this. 
Anyway. I was little sad when I noticed that I could not find a single drawing from my elementary years *sigh* I used to draw A LOT and daily so I guess most of them were thrown away because my family would have probably drown to the amount of paper I used. Oh well..

And yeah, I tried to use mostly pictures that can not be found from my gallery because I didn't want to make a summary of my gallery here. 

I hope the file isn't too big. o/

www.deviantart.com/art/03-09-I…  Got the idea there! Didn't care to use the template, so I made my own crappy one. 
Add a Comment:
 
:iconalbelius:
Albelius Featured By Owner May 11, 2014  Hobbyist Digital Artist
Aww, hienoa kun oot tämmösen tehny! Oma kehitys on aina hienoa nähdä ja se on myös muiden hauska nähdä mistä sitä lähdettiinkään. Ehkä itsekin pitäisi uskaltaa kaivaa arkistoja joskus.
Reply
:iconryryna:
Ryryna Featured By Owner May 13, 2014  Student Traditional Artist
Juu, on sitä ihan mukava nähdä, että on tyyli kulkenut suuntaan jos toiseen vuosien aikana, vaikkei aina siltä tunnukaan. : D
Ja uskaltaa, uskaltaa! Arkistojen syvyyksien tonkiminen on kunnon nostalgiaräjähdys. Suosittelen lämmöllä. 
Reply
:iconbloo-d-emon:
Bloo-D-emon Featured By Owner Jan 12, 2014  Hobbyist
Oij! Ihanaa kun on säilynyt noi ihan super-vanhat kuvat kanssa; oon kade, ois loistavaa löytää kans jotai niin vanhoi piirroksii ja sitte vertailla =D  löytyy enää vaa muutama harva sieltä ala-asteen ja yläasteen maailmasta. Vaikka huvittaa itkeä verta ku nään ne, nii silti niit on loistavaa säilyttää nostalgisuuden takii JA että voipahan olla ilonen ettei ole enää jämähtäny siihen tyyliin xD

Mutta oikeesti, en tiedä miten sen teit mutta valtava kehityksen hyppy sulla tossa 14-15v ja 17v..!  Miten sä äkisti liitukaudelta hyppäsit keskiaikaan?? Senkin xD 
Upea työ on ja hienoo nähdä taas sulta piirroksii, näkyy toivoen taas lisää ^^ .  
Ou ja hyvää (myöhäistä) joulua ja iloista (nykyaikaista) uutta vuotta! 
Reply
:iconryryna:
Ryryna Featured By Owner Jan 14, 2014  Student Traditional Artist
Juu, niitä tuli ihan kissojen ja koirien kanssa metsästettyä vanhempien kaapeista ja kätköistä. :D Tosin kyllä hieman kaihersi kun en niitä ala-asteen piirrustuksia löytänyt, sillä määrällä paperia tuhosin varman pienen pläntin amazonia. Ja juu, vanhojen kuvien tarkastelu oli kyllä jossain määrin opettavainen kokemus. Yläasteen piirrustuskansioita selatessa teki mieli kyllä vääntää itkua, oli sen verran hazardia materiaalia. :__D

Jaa-a, joskus siinä yläasteen jälkeen halusin syystä tai toisesta piestä epätoivoisesti itsestäni pois "liiallisen japanin" (ei sillä etteikö sitä muka voisi olla liikaa), mutta yritin lähennellä jotain vähän realistisempaa ja opettelin paljon kaavoittamaan ihmiskasvoja mallien avulla. Kaiketi siinä sitten oppi tekemään jotain uudella tavalla. : D Tuntuu tosin vieläkin etten oo löytäny omaa tyyliäni, mutta... kai se sieltä vielä joskus paljastuu.

Ja hyvää post-saturnaliaa ja vallitsevaa uutta vuotta sullekin! :3
Reply
:iconbloo-d-emon:
Bloo-D-emon Featured By Owner Jan 31, 2014  Hobbyist
Aika hyvin xD vauh, löytyisiköhän niitä omiakin taapero-tekeleitä vielä kaappien pohjalta..o.o'   noh mutta heij hyvällä tuurilla nekin ala-aste piirrokset saatat löytää =D  joo-oh, I feel that, ei silloin tullut tehtyä muuta kun piirrettyä, ja sama juttu nykyäänkin xD noh..piirrokset plus netti. Ja pelit..<3 
On monta kertaa pitänyt itsekin oikeastaan tehdä tuollainen hieno "kehityspotretti" tai edes kaksi kuvaa, toinen vanha ja toinen uusi =D  pitää vaan keksiä mitä vanhaa kehtaan näyttää, kun nykyään jo punastuttaa ja naurattaa niitä katella xD . Aivan, juuri ne yläasteen ihanat tekeleet...Se on jännä, miten nopeasti taito kyl ehtii kehittyä vuosien, ihan kuukausienkin sisäl : D  ja sitte käy just sillee piirroksien kanssa, että eilisen ylpeys on tämän päivän häpeä...xDD .

No mutta toihan on tosi hyvä! Se tekee vaan susta monipuolisempaa taiteilijaa : D ja ymmärrän ton hyvin, ku oma tyyli on kyllä edelleen aika selkee manga (erityisesti bishounen jätkät..köh..)  mutta en halua kaikkea muuttaa mangaksi. Esimerkiksi jos huvittaisi piirtää vaikkapa, öähm, mikä esimerkki...No vaikka Legolas lotr:ista xD  niin ehdottomasti pyrkisin enemmän sellaiseen edes vähän länsimaisempaan, realistisempaan tyyliin kun en halua että ihan mangatyyppi tulis jostakusta, joka ei alunperin kuullutkaan siihen kategoriaan ^^' .
Ei tosin yhtään ole haitannut nähdä mangatyylillä Legolakseja (tai muita) mutta itse yrittäisin vähän muokata =) .
Ja kyllä se oma tyyli viel löytyy! Varmasti =D  joskus siinä vähän kestää. Mutta kiva sattuma, sillä en kyl itsekään ole vielä siinä pisteessä missä haluaisin tyylin kanssa ^^;  lähestyn sitä, mutta ei vielä piirrokset näytä ihan siltä mitä haluaisin. Mut kyl me näin aktiivisel piirtämisel ne löydetää pian :3 .
Reply
Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
January 5, 2014
Image Size
5.1 MB
Resolution
2073×13682
Link
Thumb

Stats

Views
191
Favourites
3 (who?)
Comments
5
×